Com comprar al Black Friday d’enguany?

Com puc aconseguir els productes que vull al millor preu possible?

Davant l’allau informativa que es genera a internet els dies anteriors al Black Friday, és important tenir clares una sèrie de pautes per a no perdre a la xarxa en el moment definitiu i quedar-se sense els millors preu. El Black Friday de Amazon és l’estrella però no l’única

Les botigues

Elabora un registre amb les URL d’ les botigues en què tinguis pensat comprar. Pot semblar una ximpleria però, arribat el moment clau, et permetrà estalviar un temps important buscant la pàgina. A més, resultarà molt útil que ja estiguis donat d’alta i confirmat en els ecommerce més interessants, en cas contrari pot ser que vegis com s’esgota l’estoc del producte que vols mentre estàs completant els passos per registrar-te. Comparadors Si tens clar què és el que vols comprar, utilitza els comparadors d’internet per trobar el millor preu a la web. També hi ha l’opció d’utilitzar Google Shopping, ja que et mostrarà automàticament una llista del mateix producte amb els seus preus en diferents botigues.

Què necessites realment?

Redacta una llista del vols comprar. Aquest consell serveix per aprofitar les rebaixes tant en botigues físiques com a la web. Però en els ecommerce, a més dels descomptes que començaran el 24 de novembre i s’activaran quan el rellotge marqui les dotze de la nit de dijous, hi ha ofertes denominades flaix que estaran disponibles durant un curt espai de temps. Per no perdértelas, és important utilitzar l’opció de ‘informar-me d’aquesta oferta’ o similar que oferirà la web per enviar-te un correu electrònic o alerta si el preu canvia. Per exemple, Amazon és el rei del Black Friday en el món digital i és molt donat a dur a terme aquesta pràctica. La part positiva és que permet enxampar descomptes increïbles, la negativa, és que cal ser ràpid i estar molt atent. O tenir un compte Premium, ja que d’aquesta manera podràs accedir a aquestes ofertes flash 30 minuts abans que siguin obertes al públic general. Controla els preus prèviament Fes seguiment dels preus. Hi ha ecommerce que els dies anteriors al Black Friday tendeixen a inflar el preu dels seus productes i, quan divendres els rebaixen, el descompte sembla molt més gran del que originalment era. Si es detecta aquesta pràctica, és important donar la veu d’alarma i no adquirir res en aquest comerç. Ni un minut tard Puntualitat. Els descomptes comencen a les 00.00 del 24 de novembre de 2017 i entrar el primer a la web (o dels primers) és l’única manera de assegurar-te que encara quedarà estoc del producte que vols. Si has comprovat que està rebaixat, és el millor preu i ho necessites, a què més estàs esperant?

Fiabilitat de les botigues

Compra a botigues conegudes on expliquis amb un telèfon i un correu electrònic per enviar queixes o consultes. Un detall fonamental és que coneguis la política de devolució ja que, encara que siguin articles rebaixats, haurien de tenir la qualitat que prometen amb el preu inicial i si no és així, no tens per què conservar-lo.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *